Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

Primer Ultimizer, omdat een goede primer het halve werk is

Als u de vloer gaat verven of coaten, is het vaak nodig om eerst een soort grondverf aan te brengen, net als bij andere schilderwerkzaamheden. Deze grondverf wordt ook wel primer genoemd, en als u een goede primer kiest, kan u dat in een later stadium veel werk besparen. Epoxywinkel adviseert haar klanten om te kiezen voor Primer Ultimizer.

Sneldrogende primer Primer Ultimizer

Primer Ultimizer is een primer die op veel verschillende ondergronden toegepast kan worden. Niet alleen op cement en beton, maar ook op bestaande tegels kunt u Primer Ultimizer als primer toepassen. Doordat Primer Ultimizer snel droogt, kunt u in één dag meerdere lagen primer aanbrengen, dit is soms nodig om erg vlekkerige en vervuilde ondergronden geschikt te maken voor vloerverf of vloercoating. Doordat Primer Ultimizer zo snel uithardt, moet u echter wel zorgen dat u de uiteindelijke toplaag zo snel mogelijk na de primer aanbrengt, dat wil zeggen binnen twee tot drie weken. Anders kan de toplaag niet goed hechten aan de primer. U kunt Primer Ultimizer eenvoudig aanbrengen met roller en kwast net als andere grondverven.

Primer Ultimizer aanbrengen

Uiteraard is het voordat u Primer Ultimizer wel van belang dat de ondergrond zo grondig mogelijk is voorbereid. Dit kunt u doen door oude lagen verf of coating te verwijderen en de vloer goed te schuren. Eventueel aanwezige betonrot en andere beschadigingen moet u repareren. Tot slot dient de ondervloer vrij te zijn van vuil, stof en vet en moet hij goed droog zijn voordat u Primer Ultimizer kunt aanbrengen. Nadat u de Primer Ultimizer hebt aangebracht, moet u deze laag ook weer lichtjes opschuren en schoonmaken voordat u de volgende laag Primer Ultimizer of de toplaag aan kunt gaan brengen. Dit zorg voor een goede hechting van de lagen Primer Ultimizer onderling en een goede hechting van de Primer Ultimizer aan de toplaag. En hoe beter de hechting tussen de verschillende lagen is, hoe langer uw vloer meegaat en ook mooi blijft!

Meer informatie Primer Ultimizer

Gaat u uw vloer verven en wilt u gebruikmaken van Primer Ultimizer als primer, volg dan nauwgezet de instructies op de verpakking. Epoxywinkel kan namelijk alleen de kwaliteit van het product Primer Ultimizer garanderen als het product op de juiste wijze wordt toegepast. Hebt u nog vragen over het verven of coaten van uw vloer of de toepassing van Primer Ultimizer? Neem dan gerust even contact op met onze ervaren medewerkers. Zij werken al jaren met Primer Ultimizer en kunnen u er dus alles over vertellen. U kunt het telefonisch of per mail bereiken. Neemt u wel contact op voordat u de verpakking van Primer Ultimizer of uw andere vloerverfproducten opent, zodat er genoeg tijd is om uw vragen zo gedetailleerd mogelijk te beantwoorden!