Een strakke showroomvloer

Uw showroomvloer moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet ook snel en eenvoudig schoon te maken zijn. Een vuile vloer doet immers afbreuk aan de uitstraling van uw showroom. Door uw showroomvloer te voorzien van een laag vloercoating of vloerverf bereikt u eenvoudig het gewenste resultaat, zowel qua uitstraling als qua onderhoudsgemak.

De showroomvloer moet de uitgestalde artikelen goed tot hun recht laten komen en mag daarom niet te veel afleiden van de producten in uw showroom. Daarnaast moet hij veilig beloopbaar zijn onder alle omstandigheden. Besluit u uw showroomvloer te verven, dan is het goed om te weten dat vloerverf in een groot scala aan kleuren verkrijgbaar is, zodat u precies de juiste tint kunt kiezen. Daarnaast is het mogelijk om een antislipmiddel door de verf te mengen, waardoor de veiligheid van de showroomvloer gewaarborgd wordt.

Wat bij een showroomvloer ook zeer belangrijk is, is dat hij er mooi strak en glad uitziet. Is de ondergrond oneffen, dan zal de showroomvloer er ook na het aanbrengen van de vloerverf nog niet mooi uitzien. Dat probleem voorkomt u door eerst een schraplaag op de showroomvloer aan te brengen. Deze vult oneffenheden uit en zorgt zo voor een mooi strak resultaat.

Duurzame bescherming van uw showroomvloer

Het grootste voordeel van vloerverf aanbrengen op uw showroomvloer is nog wel dat de vloer na het verven duurzaam beschermd is tegen slijtage, vocht en beschadigingen. Als er onverhoopt toch een beschadiging optreedt, is de vloer ook zo weer gerepareerd, daar u de beschadigde plek alleen maar even met dezelfde kleur vloerverf opnieuw hoeft te verven. En het regelmatig opfrissen van de showroomvloer is met vloerverf ook heel eenvoudig: simpelweg een nieuwe laag over de bestaande vloervef heen aanbrengen en uw showroomvloer ziet er weer uit als nieuw. Voor extra bescherming van uw geverfde showroomvloer kunt u na het verven ook nog een transparante coating aanbrengen.

De beste keus voor de showroomvloer

Voor het verven van uw showroomvloer beveelt Epoxywinkel.nl u aan om Epoxy Vloercoating HQ te gebruiken. Deze tweecomponenten epoxy vloerverf is chemisch resistent en heeft een vloeistofdichte toplaag. Dat zorgt ervoor dat gemorste vloeistoffen niet in de ondervloer kunnen doordringen en eenvoudig te verwijderen zijn, waardoor u geen last zult krijgen van blijvende vlekken in uw showroomvloer.