Rollers kwasten

Vloercoatings zijn heel eenvoudig aan te brengen, zonder gebruik te hoeven maken van ingewikkelde gereedschappen. Bij het aanbrengen van een vloercoating gebruikt u namelijk net als bij andere schilderwerkzaamheden gewoon de vertrouwde rollers en kwasten. Waarschijnlijk is dat ook precies de reden dat vloercoatings en vloerverven zo populair zijn.

Rollers en kwasten: soorten en maten

Een vloercoating aanbrengen gaat het beste met een pluisvrije vachtroller. Deze is in verschillende breedtes verkrijgbaar bij de gewone bouwmarkt, maar u kunt hem ook bestellen bij Epoxywinkel. In onze webshop hebben we verschillende rollers voor het aanbrengen van primers en epoxycoatings en voor het aanbrengen van PU vloercoatings en topcoatings.

Rollers of kwasten?

U kunt kiezen voor een roller van 10 centimeter breed, maar onze ervaring is dat een roller van 25 centimeter breed prettiger werkt, zeker bij grote oppervlakken. Voor extra comfort maakt u de roller eenvoudig vast aan een bezemsteel of andere houten stok, zodat u niet steeds hoeft te bukken of op uw knieën hoeft te werken.

Voor de afwerking van randen en hoeken kunt u naast rollers ook kwasten bestellen bij Epoxywinkel. Onze platte kwasten zijn geschikt voor het aanbrengen van een 2-componenten vloercoating. De haren zijn extra vastgezet, zodat de kans op achterblijvende kwastharen in uw vloercoating minimaal is.

Rollers, kwasten en andere benodigdheden

Naast rollers en kwasten hebt u bij het coaten van uw vloer ook een paar andere hulpgereedschappen nodig die u kent van andere schilderklussen. Afplaktape en handschoenen bijvoorbeeld. Ook deze kunt u bestellen in onze webshop. Voor het mengen van 2-componenten vloercoating kunt u bovendien een verfmengstaaf bestellen.

Applicatiepakketten met rollers, kwasten en meer

Wilt u zeker weten dat u behalve de benodigde rollers en kwasten ook alle andere hulpgereedschappen in huis hebt om uw coatingvloer succesvol aan te kunnen brengen? Doe dan uw voordeel met de complete applicatiepakketten voor vloercoatings van Epoxywinkel. In deze pakketten, die u voor één persoon of voor twee personen kunt bestellen, vindt u alle hierboven genoemde hulpgereedschappen plus twee emmers. Ook voor gietvloeren vindt u bij ons complete applicatiepakketten.

Welke rollers en kwasten bestellen?

Weet u niet helemaal zeker welk pakket u het beste kunt bestellen? De medewerkers van Epoxywinkel helpen u graag verder. U kunt hen telefonisch of per mail om advies vragen voordat u bestelt. Zo weet u zeker dat u straks de rollers, kwasten en ander hulpgereedschap in huis hebt voor een optimaal eindresultaat!