gietvloer afbeelding

1 Doos POWER Cleaner

€ 149,00

1 doos bevat 6 flessen ECO Cleaner


POWER Cleaner


Alkalische, koude reiniger voor het verwijderen van vet, olie, drukinkt, roet, was en andere hardnekkige vervuilingen. POWER Cleaner bevat geen APEO tensiden, fosfaten en complexvormers van het type EDTA.


Toepassingsvoorbeelden POWER Cleaner:


Voor het handmatig reinigen van kunstharsvloeren, keramische tegels en alle andere alkalibestendige vloeren, indien er sprake is van vet of
extreme vervuiling wat verwijderd moet worden bijv. in grootkeukens, hotels, industrie, drukkerijen, parkeergarages enz. Op basis van de hoge alkaliteit voor PU vloeren en linoleum beperkt te gebruiken met een zeer korte inwerktijd. POWER Cleaner wordt met name aanbevolen wanneer de ECO Cleaner onvoldoende resultaat oplevert.


Vuilverwijdering:


Afhankelijk van de vervuiling onverdund of tot 1 : 20 met water te verdunnen.Er kan gebruik gemaakt worden van alle handmatige reinigingsgereedschappen zoals witte (hand) pad.


Opmerking:


Niet op alkaligevoelige ondergronden toepassen. Op zeer gevoelige ondergronden vooraf een proef opzetten. Gezien de alkaliteit van het product handcrème gebruiken.


Gegevens POWER Cleaner:  • POWER Cleaner

  • 6 flessen á 750ml

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 149,00

Productbeschrijving

Details

1 Doos POWER Cleaner Staat gelijk aan 6 flessen á 750 ml

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren