Een patroon maken met garagecoating

Garagecoatings zijn verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren. Door verschillende kleuren met elkaar te combineren en met sjablonen te werken, kunt u daarom in een handomdraai een mooi patroon maken met garagecoating. En niet alleen op uw garagevloer!

Een patroon maken met garagecoating is voor de handige doe-het-zelver een ideale manier om de vloer helemaal naar eigen wens en smaak aan te passen. Maar ook de zakelijke klanten van Epoxywinkel zetten onze garagecoatings graag in om een patroon op hun vloer te maken. Het bedrijfslogo bijvoorbeeld, of bewegwijzering in hun bedrijfspand.

Garagecoating niet alleen voor de garage

Garagecoating is een ijzersterke toplaag die goed bestand is tegen krassen en beschadigingen Dat maakt hem natuurlijk ideaal voor toepassing in garages, maar een patroon maken met garagecoating kan ook op andere bestaande vloeren die intensief belast worden. Een keukenvloer of de vloer in een druk belopen hal, bijvoorbeeld.

Een patroon maken met garagecoating: de voorbereiding

Wilt u een patroon maken met garagecoating, dan is het wel zaak dat de ondervloer waarop u aan de slag gaat, helemaal strak en vlak is voordat u begint. Zitten er namelijk oneffenheden of beschadigingen in de ondervloer, dan wordt het eindresultaat er niet mooier op. U kunt de ondervloer helemaal vlak en strak maken door een schraplaag aan de brengen voordat u met de garagecoating begint. De schraplaag vult oneffenheden uit, zodat de garagecoating mooi glad wordt als u die gaat aanbrengen.

Meer informatie over garagecoating

Hebt u nog vragen over het aanbrengen van de schraplaag of over de andere voorbereidingen die nodig zijn voordat u garagecoating kunt aanbrengen? In de gratis artikelen die onze experts voor u schreven vindt u tips en advies over alles wat met het aanbrengen van vloerverf en vloercoating te maken heeft. Maar natuurlijk beantwoorden we eventuele specifieke vragen die u heeft ook graag persoonlijk. Bel ons dus gerust even, of stuur een mailtje!