Orac Decor

Orac Decor

 

Over Orac Decor

 

“Waar de meeste mensen een kale muur zien, zien wij een blanco canvas." Verfraai je muur met kroonlijsten, plinten, wandlijsten of andere decoratieve elementen van Orac Decor.  

Zo zorgt een plint voor een elegante verbinding tussen de vloer en de muur. Ze geven karakter aan je interieur, kunnen ruimtes optisch hoger laten lijken en ze zijn handig om een slordige naad tussen vloer en muur weg te werken.

Orac Decor werkt aan duurzame oplossingen, produceert CO2-neutraal en is al meer dan 40 jaar ontwikkelaar en producent van decoratieve afwerkingsproducten voor je interieur.

 

Voordelen van Orac Decor plinten

Je mooie vloer wil je natuurlijk afwerken met een kwaliteitsproduct. Ons aanbod aan plinten is niet alleen divers, maar er zijn ook andere voordelen:

✔ Overschilderbaar
✔ Flexibel
✔ Waterbestendig
✔ Schokbestendig
✔ Termietenresistent

 

Mooie afwerking van je vloer

Werk je vloer netjes af met een mooie plint van Orac Decor. Het is een elegante verbinding tussen je vloer en de muur. Kies uit een van de verschillende ontwerpen: van een afgeronde plint tot een klassieke of moderne plint. Zo is er altijd wel een exemplaar dat bij jouw interieurstijl past. 

Je kunt de plinten laten contrasteren met je muur, maar je kunt ze ook in dezelfde kleur verven. Hierdoor laat je een ruimte groter lijken.

 

Gespecialiseerd in:

- Plinten
- Kroonlijsten
- Decoratieve elementen

 

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

11 producten

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

11 producten