Niet helemaal tevreden over Epoxywinkel

Epoxywinkel.nl doet haar uiterste best om hoogstaande kwaliteit te leveren en eersteklas service te verlenen. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat u niet (geheel) tevreden bent over de door ons geboden producten en service. In dat geval stellen wij het zeer op prijs als u ons dat wilt laten weten. Dat geeft ons namelijk de mogelijkheid om waar nodig verbeteringen aan te brengen.

Heeft u een klacht, maak die dan binnen 2 maanden schriftelijk aan ons kenbaar. Wij nemen uw klacht binnen 7 dagen nadat wij hem ontvangen hebben in behandeling. Hiervan ontvangt u een bevestiging. In bepaalde gevallen zullen wij u vragen een formulier in te vullen met een omschrijving van uw klacht. Daarbij kunnen wij u eventueel vragen om de omschrijving aan te vullen met fotomateriaal.

Wij doen vervolgens ons uiterste best om u binnen 7 dagen na het in behandeling nemen van uw klacht een oplossing of antwoord te bieden. Mocht dat niet lukken, dan nemen wij in elk geval binnen 7 dagen contact met u op om u te informeren over de voortgang van de procedure.

Met vriendelijke groet,
Team Epoxywinkel.nl