Vloerverf houdt uw kantinevloer netjes

Een kantinevloer moet tegen een stootje kunnen, bestand zijn tegen gemorste vloeistoffen en vet en ook nog eenvoudig te onderhouden zijn, zodat hij er altijd schoon en netjes uitziet. Eten in een kantine waarvan de vloer er vies en onhygiënisch uitziet, heeft tenslotte een negatieve invloed op de eetlust en de stemming. Hebt u al eens gedacht aan vloerverf voor uw kantinevloer?

Vloerverf is een uitstekende oplossing om uw kantinevloer schoon en fris te houden. Het is een toplaag die eenvoudig met roller en kwast is aan te brengen en die het dagelijkse schoonmaken van de kantinevloer heel gemakkelijk maakt. Doordat vloerverf de kantinevloer bovendien vloeistofdicht maakt, krijgen gemorste vloeistoffen geen kans meer om in de ondergrond door te dringen.

Vloerverf maakt de kantinevloer duurzaam

Vloerverf op uw kantinevloer aanbrengen beschermt uw vloer bovendien duurzaam tegen slijtage en verkleint de kans op beschadiging door heen en weer schuivend meubilair. Dat laatste is iets waar een kantinevloer dagelijks onder te lijden heeft. Maar vloerverf beschermt de kantinevloer ook tegen beschadiging door het vuil dat mensen onder hun schoenen mee naar binnen nemen, ook een dagelijks probleem in de meeste kantines. Mochten er toch kleine beschadigingen of krassen ontstaan, dan kunt u die heel eenvoudig repareren door met roller of kwast de beschadigde plek in de kantinevloer even bij te werken. U hoeft dan dus geen grote stukken vloer te vervangen.

Welke vloerverf voor uw kantinevloer?

Welke vloerverf voor uw kantinevloer het meest geschikt is hangt af van de specifieke situatie. Een schoolkantine stelt andere eisen aan de vloer dan de bedrijfskantine in een klein bedrijf en voor de kantinevloer in het ziekenhuis gelden andere regels en wetten dan voor de bedrijfskantine in een garagebedrijf. Bij Epoxywinkel.nl kunt u voor elke situatie de juiste vloerverf voor de kantinevloer vinden. Onze medewerkers geven u graag advies over welke vloerverf bij de ondergrond en de belasting van uw kantinevloer past.