Groene Verf

Groene verf heeft niet per definitie uitsluitend betrekking op de kleur. Groene verf kan namelijk ook een andere associatie oproepen. Bijvoorbeeld de associatie met een milieuvriendelijk verfproduct. In dat kader kan er dan weer gesproken worden van duurzame groene verf, waar wij eveneens informatie over bieden. Als het om de keuze voor een specifieke kleur gaat, dan bieden wij u talloze mogelijkheden.

Groene verf in verschillende tinten

U kunt groene verf in verschillende soorten tinten bekijken bij Epoxywinkel.nl. Er is namelijk een kleurenkaart beschikbaar met alle RAL-kleuren. U kunt zien dat er hele donkere groentinten zijn, maar ook lichtere en hele bijzondere groentinten. Zo heeft u voor wat de betreft de kleur als het om groene verf gaat een hele brede keuze. Op deze manier kunt u bij uw keuze prima aansluiting vinden bij de kleuren van uw interieur. De RAL-nummers staan bij iedere groentint vermeld.

Groene verf of keuze voor ander vloerproduct in groen

U kunt groene verf kiezen om bijvoorbeeld een muur te schilderen of meubels een andere look te geven. Indien u groene verf aanschaft om bijvoorbeeld een vloer mee te verven, kunt u ook van de mogelijkheid gebruikmaken om onze vloerproducten te bekijken. In plaats van groene verf kunt u dan bijvoorbeeld de keuze maken om voor groene vloercoating te kiezen of een gietvloer in het groen aan te brengen. Ook epoxyvloeren zijn in alle tinten groen beschikbaar.

Groene vloer aanbrengen of uitbesteden

De handleidingen en uitgebreide informatie bij de producten maken het gemakkelijk om zelf een groene vloer te realiseren. Onze vloerproducten zijn veel beter en sterker dan standaard groene verf als het gaat om het creëren van een nieuwe vloer of om een muur die met muurverf is behandeld van een groene vloercoating te voorzien. Overigens kunt u de werkzaamheden uitbesteden aan een professional. U kunt daarvoor uiteraard contact met ons opnemen.