Goedkope vloercoating

Op zoek naar goedkope vloercoating? Dan ben je bij Epoxywinkel.nl aan het goede adres. Wij hebben een breed assortiment aan vloercoating waardoor er altijd wel een coating is die bij jouw wensen past. Kies uit meer dan 300 RAL-kleuren en maak je bedrijfsvloer veilig dankzij onze antislip vloercoating.

Elders goedkoper gezien? Neem dan contact met ons op, dan passen wij de prijs voor je aan.

✔ De voordeligste aanbieder van Nederland
✔ Platform met uitsluitend A-merken
✔ Hulp nodig? Bel met onze deskundigen!
✔ Al je klusbenodigdheden onder 1 dak
✔ Meer dan 300 RAL-kleuren
✔ Binnen enkele dagen in huis


“Hoge kwaliteit vloercoating voor de laagste prijs”


Uitgebreid assortiment aan goedkope vloercoating

Bij ons vind je een vloercoating van de hoogste kwaliteit voor de allerlaagste prijs. Bovendien heb je, dankzij ons uitgebreide assortiment, keuze uit verschillende uitvoeringen en meer dan 300 RAL-kleuren. Zo is er altijd een goedkope vloercoating die bij jouw wensen past. 

 

Antislip: een veilige bedrijfsvloer of garagevloer dankzij onze antislip vloercoating

Waterbasis: onze epoxy vloercoating waterbasis (WB) is een watergedragen epoxycoating. Dit product is middelzwaar te belasten en daarom uitstekend geschikt voor een kantoor of een schuurtje aan huis.

 

Goedkope vloercoating voor je garagevloer

Van zware materialen tot sporen van banden: een garagevloer heeft veel te verduren. Dit vuil kan bovendien gemakkelijk in het oppervlak trekken. Voorkom dit en ga voor een voordelige vloercoating van Epoxywinkel.nl. Deze coating zorgt voor een strakke, stevige en egale bovenlaag. Hierdoor is je garagevloer gemakkelijk te onderhouden, slijt-, kras-, en stootvast. 

 

Wat is een epoxy vloercoating?

Een epoxy vloercoating is een sterke toplaag die je over je vloer aan kan brengen. Als deze zogenaamde kunsthars uithardt, is deze twee keer sterker dan beton. Deze coating is geschikt voor onder andere werkplaatsen, garages, fabriekshallen en loodsen.

Let op: als je ondergrond een aantal oneffenheden bevat, ga je dit terugzien in het eindresultaat. Zorg daarom voor een egale ondergrond. Heb je een tegelvloer of een houten vloer? Dan moet je deze op de juiste manier voorbewerken.

 

Kant-en-klare goedkope vloercoating pakketten


Wil je direct alles in huis halen? Ga dan voor ons vloercoatingpakket. Hierin vind je alle materialen, passende bij de oppervlakte van je vloer. Als je voor een pakket kiest, ben je bovendien voordeliger uit dan wanneer je alle materialen los bestelt. Zo kun jij genieten van een goedkope vloercoating die je gemakkelijk zelf aan kunt brengen.

 

Voordelen van een vloercoating

Ga zelf de slag van met een goedkope vloercoating en profiteer van de voordelen:


Een sterke vloer voor een lage prijs
✔ Slijtvast
✔ Blijft jarenlang mooi
✔ Bestand tegen vocht en chemicaliën
✔ Meer dan 300 RAL-kleuren
✔ Makkelijk schoon te maken