gietvloer afbeelding

Gietvloer zelf maken

Een gietvloer zelf maken op basis van epoxy? Dat is een leuke uitdaging die u prima kunt laten slagen als u van de mogelijkheden gebruikmaakt die Epoxywinkel.nl u te bieden heeft. U kunt bij ons alles vinden wat er nodig om voor een gietvloer zelf maken, variƫrend van een gepigmenteerde epoxy gietvloer tot antislipmiddelen om de vloer extra veilig te maken. Het gemakkelijke is dat u alles online kunt bestellen en dat wij bovendien alle informatie bieden om een gietvloer zelf maken stap voor stap uit te kunnen voeren.

Gietvloer zelf maken om goedkoop uit te zijn

Een gietvloer zelf maken wordt veelal gedaan om op de kosten te besparen, maar kan uiteraard ook gedaan worden omdat het als een leuke uitdaging gezien kan worden op klusgebied. Bij gietvloer zelf maken, geldt voor de mogelijkheden die wij te bieden hebben dat iedereen in principe in staat is het zelf te kunnen doen. Het bespaart geld, is leuk en u kunt uiteindelijk trots zijn op het resultaat. Bovendien is het met onze producten gemakkelijk werken, want die zijn van een hoge kwaliteit.

Stap voor stap gietvloer zelf maken

Stap voor stap een gietvloer zelf maken. In de handleiding vindt u uitgebreide informatie over de benodigdheden, voorbereiding van de ondergrond, primer aanbrengen en het afwerken van de gietvloer met epoxy. U kunt bij de producten die wij aanbieden zelf een samenstelling maken of een compleet pakket ineens afnemen met als voordeel dat daar alles al in zit wat u nodig heeft. De hoeveelheid materiaal dat voor een gietvloer zelf maken nodig is, komt tot stand op basis van het aantal vierkante meters van het oppervlak.

Kleur kiezen bij gietvloer zelf maken

Bij een gietvloer zelf maken op basis van epoxy worden voor de afwerking diverse opties geboden. Het gaat dan onder meer om de afwerking in kleur. Bij uw bestelling kunt u namelijk een RAL-kleur selecteren. Verder zijn er afwerkingen mogelijk met betrekking tot antislipmiddelen. Mochten er nog vragen zijn of wilt u meer informatie over een gietvloer zelf maken neem dan vrijblijvend contact op met Epoxywinkel.nl.