Garagecoating in de wasstraat: betaalbaar en hygiënisch

De vloeren en muren in een wasstraat zijn vanwege het vele vocht en vuil erg gevoelig voor schimmelgroei. Een garagecoating aanbrengen in de wasstraat brengt uitkomst.

Schimmelwerende garagecoating wasstraat

De wanden en vloeren in een wasstraat moeten goed beschermd worden tegen vocht en vuil, zodat schimmels en bacteriën geen kans krijgen de constructie te beschadigen. Een garagecoating laat geen vocht door en maakt de muren en vloeren in de wasstraat glad, waardoor schimmels zich niet aan het oppervlak kunnen hechten. Waar tussen wand- en vloertegels voegnaden aanwezig zijn die een ideale leefomgeving voor schimmels vormen, hebt u daar met een garagecoating geen last van, aangezien deze naadloos is. Een garagecoating in de wasstraat aanbrengen in dus een eenvoudige en betaalbare manier om uw wasstraat schoon en netjes te houden.

Garagecoating wasstraat kleuren

Doordat garagecoatings in vrijwel alle denkbare RAL-kleuren verkrijgbaar zijn, kunt u de wasstraat bovendien elke uitstraling geven die u maar wilt. U zit niet vast aan saai grijs, maar kunt dus ook kiezen voor hygiënisch en helder wit, rustgevend blauw of fris groen. Met een garagecoating lijkt de wasstraat zonder ramen bovendien een stuk lichter en ruimer als u kiest voor een lichte kleur.

Garagecoating wasstraat aanbrengen

Garagecoating in een wasstraat aanbrengen werkt in principe op dezelfde manier als elke andere schilderklus. Na een grondige voorbereiding, waarover u meer kunt lezen op deze website, brengt u de garagecoating in dunne lagen aan, waarbij u elke laag laat drogen tot hij overschilderbaar is. Om een goede hechting te garanderen laat u de lagen niet te lang drogen. Op de vloer van de wasstraat brengt u een antislip garagecoating aan door in de bovenste laag een antislipmiddel mee te mengen. Zo zorgt u ervoor dat de bezoekers en het personeel in uw wasstraat beschermd worden tegen vervelende ongelukken en gevaarlijke situaties die een natte vloer met zich meebrengt.

Meer informatie garagecoating wasstraat

Wilt u advies over welke garagecoating voor uw wasstraat de juiste is? Of wilt u meer weten over garagecoatings in het algemeen? Lees dan de gratis artikelen die onze experts voor deze website schreven en gebruik ons stappenplan om de juiste coating te kiezen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar met persoonlijk advies als u er toch niet uitkomt. U kunt hen via de telefoon of de mail bereiken!