Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

Een garagecoating op uw showroomvloer!?

De showroomvloer vormt de basis voor de sfeer die in uw showroom hangt. Hij moet de producten die u in de ruimte hebt opgesteld optimaal tot hun recht doen komen en mag dus niet afleiden. Maar hij moet bezoekers ook een gevoel van welkom geven. Bovendien moet hij eenvoudig schoon te maken zijn. Deze eisen maken dat een garagecoating op uw showroomvloer de ideale oplossing is.

Kleuren en mogelijkheden garagecoating showroomvloer

Een garagecoating en een showroomvloer, het lijkt misschien in eerste instantie helemaal geen logische combinatie. Bij het woord garagecoating denkt u misschien zelfs aan een lelijke, saaie verflaag die juist afbreuk zou doen aan uw showroomvloer. Gelukkig is niets minder waar. Garagecoatings zijn namelijk in vele verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar, waardoor u uw showroom elke uitstraling kunt geven die u maar wilt.

Hoogglans garagecoating showroomvloer

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoogglans witte garagecating voor uw showroomvloer. Of hebt u liever mat? Ook dat is mogelijk. Met een garagecoating op uw showroomvloer kunt u zelfs meerdere kleuren combineren en patronen, kleurvlakken en lijnen aanbrengen op uw showroomvloer, zodat een echt design-effect ontstaat. U kunt dat bovendien relatief eenvoudig zelf doen, door met sjablonen te werken.

Garagecoating showroomvloer: elegant en betaalbaar

Garagecoating op uw showroomvloer aanbrengen is dus een elegante maar toch betaalbare oplossing als u de vloer een opknapbeurt wilt geven. Daarnaast biedt een garagecoating ook nog het voordeel dat hij eenvoudig te onderhouden is en dat eventuele krassen en beschadigingen simpel kunnen worden weggewerkt door een likje coating over de beschadigde plek aan te brengen. U houdt uw showroomvloer dus eenvoudig schoon en netjes, waardoor u de uitstraling van uw winkel of bedrijfspand en de producten in de showroom altijd van hun beste kant laat zien!

Garagecoating showroomvloer: het beste eindresultaat

Gaat u garagecoating op uw showroomvloer aanbrengen, dan is het natuurlijk wel zaak dat de ondergrond helemaal strak en glad is. Dat biedt het mooiste eindresultaat. Naast het vlak en glad maken van de vloer zijn er nog meer voorbereidingen die u kunt treffen om ervoor te zorgen dat de showroomvloer er straks netjes uitziet en dat de garagecoating goed aan de showroomvloer hecht, waardoor hij nog langer mooi zal blijven. Alles over deze voorbereidingen kunt u lezen in de artikelen over het voorbereiden van ondervloeren die onze vloercoatingexperts op deze website gratis aanbieden.

Hebt u nog vragen over de garagecoating als showroomvloer, of over welke producten u het beste kunt gebruiken in uw showroom? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag bij het maken van de beste keuze. Neem dus gerust even contact op via mail of telefoon, dan helpen wij u verder!