Welke garagecoating in mijn parkeerkelder?

Een parkeergaragevloer moet bestand zijn tegen zeer intensief gebruik. Er rijden tenslotte dagelijks tientallen tot honderden auto’s in en uit en de olie, vet en uitlaatgassen die deze met zich meebrengen vormen een aanslag op de vloer. Ook de weekmakers in autobanden vormen een probleem. Een goede garagecoating is in een parkeerkelder dus zeker geen overbodige luxe.

Garagecoating parkeerkelder: sfeerbepaler

De garagecoating in een parkeerkelder is bovendien sfeerbepalend. Kiest u de juiste kleuren en geeft u de parkeervakken en bewegwijzering duidelijk aan, dan zullen bezoekers en bestuurders zich veiliger en meer op hun gemak voelen. Ze zullen hun auto’s dan met een gerust hart in uw parkeergarage achterlaten.

Garagecoating parkeerkelder van Epoxywinkel

De industriële garagecoatings van Epoxywinkel.nl zijn geschikt voor intensief gebruik en worden vaak gebruikt in industriële omgevingen, waar ze zwaar belast worden. Als garagecoating voor een parkeerkelder zijn ze dus ook ideaal. Doordat ze bovendien in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar zijn, kunt u ook precies die kleuren gebruiken die de bezoeker een goed gevoel geven. Over het algemeen zijn dat heldere en lichte kleuren. Onze garagecoatings zijn bovendien ideaal voor het aanbrengen van belijning en afbeeldingen of pictogrammen.

Garagecoating parkeerkelder: optimale veiligheid

Voor optimale veiligheid is het belangrijk dat de garagecoating in een parkeerkelder ook onder natte omstandigheden goed te berijden en te belopen is. Daarvoor heeft Epoxywinkel antislipmiddelen in diverse gradaties antislip in het assortiment. Deze kunt u door de bovenste laag garagecoating mengen voordat u deze aan gaat brengen.

Voorbereiding garagecoating parkeerkelder

Ook de vloer in een parkeerkelder vereist uiteraard de nodige voorbereiding voordat u de garagecoating kunt gaan aanbrengen. Meer informatie en advies over de beste voorbereiding leest u in de artikelen over de voorbereiding van de vloer die op deze site te vinden zijn. Hebt u na het lezen van deze en andere artikelen nog vragen, dan staan onze deskundige medewerkers u graag bij met een advies op maat. Neem dus gerust even contact met ons op om uw vragen met ons te bespreken. Dat kan via de mail of telefonisch.