Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

Een garagecoating op uw parkeerdak

Net als in een parkeergarage heeft de vloer op een parkeerdak veel te lijden van de vele auto’s die er dagelijks overheen rijden. Ook deze vloeren moeten dus bestand zijn tegen vet, olie, uitlaatgassen, vuil en de weekmakers in autobanden. Maar op een parkeerdak speelt nog een extra factor mee: het weer. De garagecoating op het parkeerdak moet dus ook tegen regen, sneeuw, ijs en zon kunnen en hitte- en koubestendig zijn.

Garagecoating parkeerdak van Epoxywinkel

De industriële garagecoatings voor buiten van Epoxywinkel kunnen deze vormen van belasting prima aan en zijn dan ook erg populair als garagecoating voor een parkeerdak. Doordat deze coatings bovendien in vele verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kunt u uw parkeerdak ook elke uitstraling geven die u wilt. U zit dus niet vast aan het gebruikelijke saaie, kille grijs. Naast een garagecoating voor uw parkeerdak kunt u bij Epoxywinkel ook belijningsverf bestellen.

Antislip garagecoating parkeerdak

Zowel de garagecoatings als de belijningsverf van Epoxywinkel kunt u voor optimale veiligheid van bezoekers en automobilisten voorzien van een antisliplaag. U hoeft daarvoor alleen een van de bij ons verkrijgbare antislipmiddelen door de bovenste laag coating te mengen. Voor parkeerdaken raden wij u aan om gebruik te maken van kwartszand.

Betonrot garagecoating parkeerdak

Voordat u garagecoating op uw parkeerdak gaat aanbrengen, dient u het parkeerdak wel goed voor te bereiden. Vooral het controleren van het parkeerdak op betonrot is essentieel. Dit herkent u onder meer aan afbrokkelende randen en blootliggende bewapening. Is er sprake van betonrot, win dan advies in bij een vakman. Als betonrot niet goed wordt gerepareerd, kan dat namelijk voor levensgevaarlijke situaties zorgen.

Voorbereiden garagecoating parkeerdak

De overige voorbereiding voor het aanbrengen van een garagecoating op uw parkeerdak zijn gelijk aan de voorbereidingen bij andere betonvloeren. Kijk voor uitgebreid advies daarover eens rond op deze website. Hebt u na het lezen van onze informatie nog vragen over het aanbrengen van een garagecoating op een parkeerdak? Neem dan gerust contact met ons op!