Met een garagecoating uw bedrijfsvloer opknappen

Is uw bedrijfsvloer toe aan een opknapbeurt en wilt u niet te veel geld uitgeven? Denk dan eens aan het aanbrengen van een garagecoating op uw bedrijfsvloer. Dit is een betaalbare oplossing, die er nog mooi en modern uitziet ook.

Waarom garagecoating op bedrijfsvloer?

Een garagecoating op uw bedrijfsvloer aanbrengen is eenvoudiger en goedkoper dan een gietvloer aanbrengen, maar geeft de vloer dezelfde uitstraling. Als een strakke, moderne look is wat u zoekt, dan is een garagecoating op uw bedrijfsvloer dus ideaal voor u. Ook als het gaat om duurzaamheid en onderhoudsgemak doet een garagecoating namelijk niet onder voor een echte gietvloer. En het grootste voordeel is nog wel dat u de garagecoating relatief eenvoudig zelf kunt aanbrengen, waar het aanbrengen van een volledige gietvloer toch werk voor de vakman is.

Voorbereiding garagecoating bedrijfsvloer

Om een garagecoating op de bedrijfsvloer aan te brengen, is echter wel de nodige voorbereiding vereist. Dat begint met het verwijderen van eventuele oude verflagen of vloerbedekking. Oude verflagen kunt u het beste wegschuren. Afbranden of chemisch afbijten kan ook, maar is zeer belastend voor het milieu en vereist veel voorzorgsmaatregelen.

Garagecoating bedrijfsvloer: het mooiste resultaat

Voor het mooiste resultaat is het essentieel dat uw bedrijfsvloel helemaal strak, glad en vlak is en vrij van beschadigingen of oneffenheden. Eventueel dient u eerst een schraplaag aan te brengen om dit te bereiken. Om de garagecoating op uw bedrijfsvloer aan te kunnen brengen, moet de vloer bovendien stof- en vetvrij zijn.

Meer informatie garagecoating bedrijfsvloer

Wilt u meer weten over de garagecoating als bedrijfsvloer en welke producten in uw situatie het meest geschikt zijn om te gebruiken? Kijk eens rond op onze website of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij hebben jarenlange ervaring met het toepassen van garagecoatings op bedrijfsvloeren en kunnen dus al uw vragen beantwoorden. In onze webshop kunt u alle coatingproducten en gereedschappen bestellen die u nodig hebt om een mooie garagecoating p uw bedrijfsvloer aan te brengen!