Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

De beste 2 componenten industriële gietvloer: Epoxy Gietvloer A300

Bent u op zoek naar een ijzersterke en keiharde toplaag voor uw betonnen of cementen vloer, die zowel binnen als buiten toepasbaar is? Dan is Epoxy Gietvloer A300 ideaal voor u.

Epoxy Gietvloer A300 toepassingen

EP Gietvloer A300 is een epoxy gietvloer die bestaat uit twee componenten: epoxyhars en een verharder. Verder is EP Gietvloer A300 heel geschikt voor toepassing in industriële omgevingen, zoals magazijnen, fabriekshallen, parkeergarages en grootkeukens. Ook kan EP Gietvloer A300 buiten gebruikt worden, op bijvoorbeeld parkeerdekken en galerijen.

Epoxy Gietvloer A300 belasting

Epoxy Gietvloer A300 is geschikt voor extreme belasting, zowel mechanisch door bijvoorbeeld voertuigen en zware machines, als chemisch. Doordat deze epoxycoating ook nog vloeistofdicht is en naadloos kan worden aangebracht, zullen schadelijke stoffen ook geen kans krijgen om in de ondervloer of in het milieu terecht te komen. En bovendien zitten er in Epoxy Gietvloer A300 geen oplosmiddelen verwerkt. Ook in dat opzicht is Epoxy Gietvloer A300 dus een duurzame oplossing.

EP Gietvloer A300 kleuren

Als u het woord gietvloer hoort, denkt u misschien aan een saaie, grijze of transparante verflaag die u liever niet op uw vloer zou hebben. Maar Epoxy Gietvloer A300 is, net als de meeste epoxyproducten tegenwoordig, verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur. U hebt dus alle vrijheid bij het vormgeven van uw bedrijfsvloer met Epoxy Gietvloer A300. Kies voor een effen kleur of combineer meerdere kleuren, en breng kleurvlakken, routepijlen of belijning aan op uw vloer. Dit alles kunt u met Epoxy Gietvloer A300 en een sjabloon namelijk relatief eenvoudig zelf!

Epoxy Gietvloer A300 aanbrengen

Wilt u Epoxy Gietvloer A300 aanbrengen op uw vloer, zorg dan dat de ondervloer grondig is voorbereid. Verwijder alle eventueel aanwezige bestaande verflagen en zorg dat de vloer schoon, droog en stof en vetvrij is. Daarnaast dient u beschadigingen te repareren, het liefst met epoxymortel of polyesterplamuur. Nooit met kit, daar kan Epoxy Gietvloer A300 namelijk niet goed aan hechten. Bij sterk zuigende ondergronden, en bij ondergronden die juist te hard zijn, dient u eerst een goede primer aan te brengen. Epoxy Gietvloer A300 kunt u daarna eenvoudig aanbrengen met roller en kwast. Werk het liefst in meerdere dunne lagen, om een optimaal eindresultaat te verkrijgen. En let erop dat u de coating lang genoeg laat drogen en uitharden voordat u de vloer gaat belasten. Instructies daarover vindt u in de meegeleverde gebruiksaanwijzing en op de verpakking van Epoxy Gietvloer A300.

Afwerking EP Gietvloer A300

U kunt Epoxy Gietvloer A300 desgewenst afwerken met een antislipmiddel voor extra veiligheid. Bij Epoxywinkel.nl kunt u dit direct mee bestellen. En wilt u graag een zijdeglans resultaat in plaats van het standaard hoogglans resultaat? Dan kunt u er ook voor kiezen om de Epoxy Gietvloer A300 coatinglaag af te werken met de PU Aqua Topcoat. Let op: deze topcoat kan niet gebruikt worden op vloeren waar voertuigen overheen rijden, aangezien hij niet weekmakerbestendig is.

Meer informatie EP Gietvloer A300

Wilt u meer informatie over Epoxy Gietvloer A300, of over epoxy gietvloeren in het algemeen en de toepassingen ervan? Neem dan voordat u uw bestelling plaatst even contact op met ons team van deskundige medewerkers. U kunt hen telefonisch of per mail bereiken.