EP Vloercoating Transparant TR, veelzijdige transparante betonverf

EP Vloercoating Transparant TR is een zijdeglans 2 componenten epoxy op basis van uv stabiele harsen. U kunt EP Vloercoating Transparant TR direct op de ondervloer gebruiken om de vloer zichtbaar te houden, of u kunt deze coating gebruiken als toplaag voor een ander coatingproduct.

Toepassingen EP Vloercoating Transparant TR

EP Vloercoating Transparant TR is een ideale betonverf voor ruimtes waar een hygiënische, slijtvaste en chemisch resistente coating nodig is. EP Vloercoating Transparant TR is net als andere coatingproducten vloeistofdicht en is naadloos aan te brengen met roller en kwast, wat ervoor zorgt dat een vloer waarop EP Vloercoating Transparant TR is toegepast, eenvoudig schoon te houden is. U kunt EP Vloercoating Transparant TR aanbrengen op de vloer van uw showroom, winkel, garage, kelder, kantoor, keuken, badkamer of woonkamer.

EP Vloercoating Transparant TR op een onbehandelde vloer aanbrengen

Bij een transparante verf als EP Vloercoating Transparant TR is het heel belangrijk dat de ondervloer waarop u hem aanbrengt vrij is van krassen, vlekken en oneffenheden. Een goede primer kan deze problemen deels verhelpen, maar toch dient u de ondergrond goed voor te bereiden alvorens EP Vloercoating Transparant TR aan te brengen. De vloer schuren, beschadigingen repareren met polyesterplamuur of epoxymortel en zorgen dat de vloer goed schoon is zijn de minimale voorbereidingen die u moet treffen. Meer over de voorbereiding van uw ondervloer leest u in onze artikelen over dit onderwerp.

EP Vloercoating Transparant TR als toplaag gebruiken

Ook als u EP Vloercoating Transparant TR aanbrengt als beschermende toplaag voor een dekkende vloerverf, moet u deze goed opruwen om een optimale hechting te krijgen. De dekkende verf mag ook niet geheel zijn uitgehard voordat u de toplaag aanbrengt. Breng EP Vloercoating Transparant TR daarom niet te lang na het coaten van de vloer aan, maar liefst binnen zeven dagen. EP Vloercoating Transparant TR heeft een glans, wilt u mat kies dan als laklaag de PU Aqua Top 2k mat. U deze toplaag uitstekend gebruiken om het hoogglans effect van uw nieuwe epoxycoating weg te nemen.

Meer weten over EP Vloercoating Transparant TR?

Wilt u meer weten over EP Vloercoating Transparant TR, of over de voordelen en de toepassingen ervan? Bel of mail dan gerust even met ons team van deskundige medewerkers. Zij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van transparante vloercoatings in het algemeen en met EP Vloercoating Transparant TR in het bijzonder en zijn dus als geen ander op de hoogte van de mogelijkheden die deze transparante vloercoating u te bieden heeft in uw specifieke situatie. En, misschien nog wel belangrijker, ze weten ook precies wat er niet mogelijk is met EP Vloercoating Transparant TR. Neem dus contact met hen op voordat u uw bestelling doet, zodat u zeker weet dat EP Vloercoating Transparant TR ook in uw omstandigheden het juiste product voor uw vloer is!