EP Vloercoating HQ voor een onderhoudsarme vloer

EP Vloercoating HQ is een 2-componenten vloercoating op basis van epoxy die na het uitharden een stevige, toplaag voor uw vloer vormt. Deze epoxy kunt u op verschillende soorten ondergronden gebruiken. U kunt daarbij denken aan betonnen vloeren en cementdekvloeren, maar ook aan tegels/plavuizen. Doordat EP Vloercoating HQ diep doordringt in de vloer en alle losse deeltjes bindt, levert deze epoxy een zeer onderhoudsarme vloer op.

Toepassing EP Vloercoating HQ

U kunt EP Vloercoating HQ gebruiken om de vloer van uw werkruimte, garage of hangar te beschermen tegen vloeistoffen, beschadigingen en slijtage. Maar de sneldrogende epoxy is ook heel geschikt voor toepassing in hobbyruimtes, magazijnen en expositieruimten. Kortom: u kunt EP Vloercoating HQ aanbrengen in elke ruimte waar het belangrijk is dat de vloer schoon blijft en tegen een stootje kan.

Kleuren EP Vloercoating HQ

EP Vloercoating HQ is verkrijgbaar in vrijwel alle denkbare kleuren. U kunt EP Vloercoating HQ dus goed gebruiken om de vloer die u wilt verven een persoonlijk tintje of een bepaalde uitstraling te geven. Is het uiterlijk van de vloer niet zo belangrijk of wilt u bestaande tegels/plavuizen een beetje opfrissen, dan kunt u ook kiezen voor transparante EP Vloercoating TR.

EP Vloercoating HQ voor nieuwe vloeren

EP Vloercoating HQ kunt u het beste aanbrengen op nieuwe vloeren waar geen oude verflagen op zitten. Wilt u EP Vloercoating HQ toch op een bestaande vloer aanbrengen, zorg dan dat alle bestaande verflagen grondig verwijderd zijn voordat u begint met het aanbrengen ervan. Om EP Vloercoating HQ op uw vloer aan te brengen, kunt u gebruikmaken van roller en kwast, net als bij andere verfproducten. Een verfspuit kunt u eventueel ook gebruiken voor het aanbrengen van EP Vloercoating HQ.

Meer weten over EP Vloercoating HQ?

Wilt u weten of EP Vloercoating HQ ook in uw situatie toepasbaar is, of hebt u vragen over het product of het aanbrengen ervan? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze medewerkers hebben zelf ruime ervaring met het aanbrengen van EP Vloercoating HQ en kennen het product door en door. Ze delen die kennis graag met u. Ons team is bereikbaar per telefoon en via de mail. We adviseren u wel om contact op te nemen voordat u EP Vloercoating HQ bij ons bestelt, zodat u zeker weet dat u straks het goede product in huis hebt!