EP Vloercoating HQ voor binnen en buiten is slijtvast en bestand tegen zwaardere belasting, weer en wind!

Bent u op zoek naar een mooie vloerverf die zowel geschikt is voor binnen als voor buiten.  Dan kunt u EP Vloercoating HQ gebruiken. Deze 2-component vloerverf is slijtvast en bestand tegen zwaardere belasting.

 

Toepassing EP Vloercoating HQ

EP Vloercoating HQ heeft epoxy als basis en is daardoor heel geschikt voor de vloeren in en om uw woning, showroom, winkel, hobbyruimte en kelder. Hij is ook geschikt voor industriële omgevingen. EP Vloercoating HQ is ook goed bestand tegen motorolie, benzine, remvloeistof en de weekmakers in autobanden.

EP Vloercoating HQ kleuren

EP Vloercoating HQ is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren, zodat u de vloer waarop u hem aanbrengt helemaal kunt aanpassen aan uw eigen wensen, smaak, persoonlijkheid en stijl. Daarbij is EP Vloercoating HQ ook heel geschikt voor decoratief gebruik, dus bijvoorbeeld om te sjabloneren, patronen op uw vloer aan te brengen, de vloer van kleurvlakken te voorzien en op die manier uw eigen designvloer samen te stellen. Anders gezegd: met EP Vloercoating HQ creëert u zelf een vloer die niemand anders heeft!

EP Vloercoating HQ: voorbereiding ondergrond

Ook voor het aanbrengen van EP Vloercoating HQ is het belangrijk dat de ondergrond goed wordt voorbereid. Beschadigingen en oneffenheden kunt u wegwerken met polyesterplamuur of epoxymortel. Daardoor ontstaat een egaal vloeroppervlak, dat u daarna nog moet schuren en schoonmaken. Het kan bovendien nodig zijn om voordat u EP Vloercoating HQ gaat aanbrengen, eerst een primer of hechtlaag aan te brengen op de ondervloer. Deze zorgt dat EP Vloercoating HQ optimaal kan hechten, waardoor u langer plezier heeft van het eindresultaat.

EP Vloercoating HQ aanbrengen

EP Vloercoating HQ kunt u vervolgens eenvoudig aanbrengen met roller en kwast. Gebruik de roller voor grote oppervlakken en de kwast voor de randjes en hoekjes. Werk in meerdere dunne lagen, waarbij u elke laag genoeg tijd geeft om te drogen voordat u aan de volgende laag begint. EP Vloercoating HQ is overschilderbaar na ongeveer 12 uur, bij een gemiddelde omgevingstemperatuur van 20 graden.

EP Vloercoating HQtoplaag en antislip

Meng voor extra veiligheid in vochtige of natte ruimtes een antislipmiddel door de op een na bovenste laag EP Vloercoating HQ. Na het aanbrengen van de bovenste laag hebt u dan een vloer die in alle omstandigheden veilig beloopbaar is en die relatief eenvoudig schoon te houden is. Wilt u uw vloer na het aanbrengen van de laatste laag EP Vloercoating HQ nog van extra bescherming teggen krassen en slijtage voorzien? Dan kunt u over de EP Vloercoating HQ een PU topcoat aanbrengen. Deze sterke toplaag is transparant, zodat de kleur van de vloer goed zichtbaar blijft.

Meer weten over EP Vloercoating HQ?

Wilt u meer weten over de eigenschappen en voordelen van EP Vloercoating HQ in uw specifieke situatie? Onze deskundige medewerkers hebben ruime ervaring met EP Vloercoating HQ en helpen u graag verder. U kunt hen telefonisch of per mail bereiken. Neem bij voorkeur contact op voordat u uw bestelling doet, zodat u zeker weet dat u het juiste vloerverfproduct voor uw voer in huis haalt!