EP Vloercoating HQ vloerverf voor binnen

EP Vloercoating HQ is een 2-component vloerverf voor binnen. Deze vloerverf heeft als basis oplosmiddelvrije epoxy, waardoor hij minder belastend is voor het milieu. U kunt met EP Vloercoating HQ vloeren verven die licht tot matig belast worden. Denk bijvoorbeeld aan de vloer in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer, of aan trappenhuizen en opslagruimtes in uw bedrijfspand.

EP Vloercoating HQ beschermt uw vloer

EP Vloercoating HQ is een ideale vloerverf om nieuwe betonnen of zandcementen vloeren mee te verven. De verf dringt door in de ondervloer en bindt de losse deeltjes die voor het stoffige uiterlijk van zo’n vloer zorgen. U houdt daardoor een gladde, strakke vloer over die eenvoudig te onderhouden en te reinigen is. Bovendien is EP Vloercoating HQ kras- en slijtagebestendig en dringen vloeistoffen er niet doorheen. Daardoor is de ondergrond waarop u EP Vloercoating HQ aanbrengt, goed beschermd en blijft hij langer mooi.

Kleuren EP Vloercoating HQ

EP Vloercoating HQ is verkrijgbaar in vrijwel elke denkbare kleur, wat deze verf ook ideaal maakt om een ruimte een bepaalde uitstraling te geven of decoraties op de vloer aan te brengen. Met behulp van sjablonen creëert u dus zelf eenvoudig een echte designvloer, maar dan zonder de hoge kosten te maken die zo’n designvloer met zich meebrengt. EP Vloercoating HQ is namelijk een zeer betaalbare verf, en u hoeft ook geen dure professionals in te schakelen om de vloer te verven. Als u wel eens een roller en kwast hebt gebruikt om een muur of kozijn te schilderen, kunt u namelijk ook zelf de vloer verven!

EP Vloercoating HQ aanbrengen

Wilt u EP Vloercoating HQ op uw vloer aanbrengen, zorgt u dan wel dat de vloer voordat u aan de slag gaat, optimaal is voorbereid. Oude verflagen dienen grondig te zijn verwijderd. Dit kunt u het beste doen door te schuren met een professionele schuurmachine. Beschadigingen in de vloer moeten gerepareerd worden, met behulp van polyesterplamuur of epoxymortel. En de vloer moet natuurlijk volkomen stofvrij, vetvrij en droog zijn voordat u de EP Vloercoating HQ aan gaat brengen. Uitgebreide informatie over het op de juiste manier voorbereiden van de ondergrond leest u in de artikelen over dit onderwerp op deze website.

Vragen over EP Vloercoating HQ?

Hebt u nog vragen over het verven van uw vloer met EP Vloercoating HQ? Of over vloeren en verf in het algemeen? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze ervaren en deskundige medewerkers kunnen u alle informatie geven die u nodig hebt en geven u ook graag advies over welke producten u in uw specifieke omstandigheden het beste kunt gebruiken. U kunt hen telefonisch of via de mail bereiken.