EP Vloercoating HQ: veelzijdige epoxy vloerverf

Bent u op zoek naar een vloerverf die goed bestand is tegen slijtage en een hoge krasbestendigheid heeft? Dan adviseert Epoxywinkel u EP Vloercoating HQ. Deze 2 componenten epoxy vloercoating kan namelijk prima tegen een stootje en ziet er ook prachtig uit.

Toepassingen EP Vloercoating HQ

EP Vloercoating HQ is een oplosmiddelvrije epoxy, wat betekent dat u het kunt mengen en dat het snel hard wordt. Deze vloerverf is goed bestand tegen belasting door onder meer chemicaliën, oliën, zuren en oplosmiddelen. Ook mechanische belasting in de vorm van zware machines of over de vloer rijdende voertuigen kan hij goed aan. Dat maakt EP Vloercoating HQ tot een heel geschikte vloer voor industriële omgevingen, magazijnen en parkeergarages. Doordat EP Vloercoating HQ  vloeistofdicht is, kan deze verf ook prima gebruikt worden in natte ruimtes als keukens, kelders en wasruimtes. En EP Vloercoating HQ kan zelfs buiten gebruikt worden, bijvoorbeeld op een parkeerdek, een galerij of een looppad.

EP Vloercoating HQ kleuren

Omdat EP Vloercoating HQ zo veel toepassingen kent waarbij ook het uiterlijk van de vloer belangrijk is, is EP Vloercoating HQ in vele verschillende RAL- en NCS-kleuren verkrijgbaar. U kunt uw vloer met EP Vloercoating HQ dus eigenlijk elke kleur geven die u wenst. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren te gebruiken en zo patronen, kleurvlakken, pictogrammen of belijning op de vloer aan te brengen. EP Vloercoating HQ droogt in glans op, maar desgewenst kunt u de glans verminderen door het aanbrengen van een PU Aqua Topcoat, die een zijdemat-effect geeft.

EP Vloercoating HQ antislip afwerken

Een vloer die glad wordt als hij nat is, is onveilig en bovendien niet erg praktisch. Daarom kunt u uw vloer met EP Vloercoating HQ ook antislip afwerken. Bij Epoxywinkel zijn antislipmiddelen in verschillende korrelgroottes te koop. Deze mengt u simpelweg door de een-na-bovenste laag EP Vloercoating HQ. Na het aanbrengen van de toplaag beschikt u over een vloer die zowel onder natte als droge omstandigheden veilig beloopbaar is en die nog steeds goed schoon te houden is.

Meer informatie over EP Vloercoating HQ

Wilt u weten of EP Vloercoating HQ ook voor uw vloer de juiste keuze is? Neem dan contact op met de experts van Epoxywinkel. Deze ervaren medewerkers staan klaar om al uw vragen over de toepassingsmogelijkheden en het gebruik van EP Vloercoating HQ te beantwoorden. U kunt hen telefonisch of per mail bereiken. In verband met de korte verwerkingstijd van EP Vloercoating HQ adviseren wij u wel om contact te zoeken als de verpakking van de verf nog ongeopend is.