Egalisatie

Egalisatie van een ondergrond kan nodig zijn ter voorbereiding van het aanbrengen van een uiteindelijke vloer-toplaag. Want een goede egalisatie van de Ondergrond vormt altijd de basis voor een goed eindresultaat. Op het gebied van egalisatie bieden wij u verschillende producten. Onze egalisatieproducten zijn onder meer geschikt voor een gladde afwerking van ondergronden en voor het maken van een minerale betonlook vloer. Wij hebben voor al onze soorten vloeren een speciale, praktische handleiding, die u stapsgewijs assisteert het gewenste resultaat te bereiken en daarbij belangrijke aanvullende informatie biedt.

Egalisatie zelf doen om geld te besparen

Als egalisatie van de ondergrond gewenst is, kunt u veel geld uitsparen door de egalisatie zelf te doen. Evenals bij het zelf aanleggen van een Gietvloer, Coatingvloer, Epoxyvloer of Woonbeton, waarbij zelf doen ook veel goedkoper is. Wij hebben in onze webwinkel alle vereiste materialen, gereedschappen en overige benodigdheden voor u voorradig. U kunt onze producten simpel online bestellen en wij leveren de bestelling snel af op het gewenste adres. Wij leveren af in Nederland, Duitsland, België of Frankrijk op elk gewenst adres.

Epoxywinkel biedt u keuze uit diverse opties voor egalisatie

U kunt alle materialen en producten apart bestellen en zelf een samenstelling maken als basis voor uw Gietvloer of Vloercoating. U heeft echter ook de mogelijkheid om een compleet pakket te bestellen inclusief een primer. In de pakketten zijn verder ook alle andere materialen opgenomen die u nodig heeft voor het realiseren van een nieuwe vloer, zoals speciaal gereedschap.

Voor het egaliseren van cementdekvloeren en beton bieden wij een hoogwaardig product dat meteen verwerkt kan worden na vermenging met water. Bij ons is eventueel ook een primer voor egaline verkrijgbaar. De primer zorgt voor het stabiliseren van de Ondergrond en heeft een egaliserende werking. Bovendien wordt de oppervlakte van de grond verstevigd. Zo wordt een uitstekende basisvloer gelegd voor de volgende stap in het proces, bijvoorbeeld het aanbrengen van een gietvloer.

Bereken de kosten van egalisatie

Kosten voor egalisatie berekenen is het makkelijkst als u het vloeroppervlak van de ruimte weet en vervolgens onze prijscalculator gebruikt, waar u het aantal vierkante meters, alsmede de soort ondergrond invoert.

Dit krijgt u geleverd bij een egalisatie pakket

Bij de aanschaf van een Egalisatiepakket bent u ervan verzekerd thuis meteen aan de slag te kunnen gaan. Er wordt een compleet pakket geleverd. Dat betekent dat het pakket gevuld is met het materiaal dat voor het egaliseren nodig is en dat u de benodigde gereedschappen geleverd krijgt.