Duurzame Verf

Duurzame verf is een product waarbij u ervan uit mag gaan dat er sprake is van een resultaat dat lang meegaat. Er kan bij duurzame verf echter ook worden gedacht aan een verfsoort dat zo weinig mogelijk belastend is voor het milieu. In het laatste geval is er sprake van verfproducten die voornamelijk zijn opgebouwd uit natuurlijke bestanddelen. Hierbij geldt bovendien dat de producten zo min mogelijk aan chemische bewerking zijn blootgesteld.

Keuze voor duurzame verf

Als u de keuze voor duurzame verf maakt, kiest u voor een milieuvriendelijke oplossing. Uiteraard zijn er veel verschillende soorten duurzame verf. Er kan alleen al een onderscheid gemaakt worden tussen verfproducten voor buiten en binnen, maar ook voor vloeren en wanden en voor vochtige en droge ruimtes. Daar komt ook nog eens het type ondergrond bij kijken waar de verf overheen wordt aangebracht. Er moet dan ook met veel aspecten rekening worden gehouden om de juiste keuze te maken.

Duurzame verf voor de vloer

Duurzame verf voor de vloer dient uiteraard wel sterk en slijtvast te zijn. Indien dat niet het geval is, zal er geen sprake zijn van een langdurig blijvend resultaat. In dat kader kunt u in plaats van duurzame verf voor de vloer ook voor een andere vloeroplossing kiezen. Het aanbrengen van een gietvloer is bijvoorbeeld ideaal als u de ruimte een ander aanzien wilt geven. Of als u voor extra comfort en gemak kiest. Dat bieden onze andere naadloze vloerproducten eveneens, zoals woonbeton, epoxyvloeren en vloercoatings.

Keuze uit vele kleuren

U kunt alvast bij de kleurenkaart kijken of uw favoriete kleur ertussen zit als het gaat om de keuze voor duurzame verf of één van onze naadloze vloerproducten. Als u de werkzaamheden zelf gaat uitvoeren, kunt u de keuze maken voor een compleet vloercoating pakket. Of alle producten aanschaffen die nodig zijn voor het aanbrengen van een gietvloer. Denk ook aan de voorbereidende lagen, zoals aan een primer en schraplaag. Mocht u er niet helemaal uitkomen dan kunt u contact opnemen. U kunt desgewenst de werkzaamheden ook aan een professional uitbesteden, waar wij u graag meer over vertellen.