De coatingvloer: duurzame bescherming van uw vloer

Epoxywinkel.nl heeft een ruime selectie coatingvloeren, die u eenvoudig kunt bestellen via onze webshop. U ontvangt dan een compleet pakket, waarmee u direct zelf aan de slag kunt met het aanbrengen van uw nieuwe coatingvloer. Een coatingvloer is geschikt voor toepassing in winkels, kantoren, showrooms, fabrieken en andere bedrijfsruimten, maar is zeker ook erg mooi om aan te brengen in een woonhuis.

Met een coatingvloer kunt u alle kanten op, aangezien deze onderhoudsvriendelijke vloeren leverbaar zijn in letterlijk honderden kleuren. Wilt u liever een transparante coatingvloer, dan is dat ook mogelijk. Of gaat u voor een speels effect door uw coatingvloer in te strooien met kleine kleurvlokken? De keuze is aan u! Voor extra veiligheid kunt u de coatingvloer nog voorzien van een antislipcoating, zodat hij onder alle omstandigheden goed beloopbaar is.

Wilt u weten welk type coatingvloer het beste past bij uw situatie, uw wensen en uw eisen? Dan kunt u gebruik maken van de informatie op deze website. Komt u er niet uit, dan staan onze deskundigen voor u klaar met een advies op maat. U hoeft alleen maar even contact op te nemen, via de mail: info@epoxywinkel.nl of telefonisch: 0900 - 11 11 567. Ook tijdens het aanbrengen van de coatingvloer staan zij u graag terzijde als u er ondanks onze duidelijke stap-voor-staphandleiding niet uitkomt.