Een coating op uw vloer aanbrengen?

Doe het zelf met Epoxywinkel.nl

Op Epoxywinkel.nl vindt u doe het zelf gietvloeren, maar ook alles wat  u nodig hebt voor het aanbrengen van een coating op uw vloer. Een coating is de ideale oplossing als u uw bestaande vloer beter wilt beschermen tegen krassen, stoten en slijtage. Een coating is leverbaar in transparante uitvoering, maar ook in vele verschillende kleuren. Een coating op uw vloer aanbrengen is dus de voordeligste manier om uw vloer het uiterlijk te geven dat u voor ogen heeft.

Een coating aanbrengen op uw vloer kunt u gemakkelijk zelf doen, met het complete vloercoatingpakket van Epoxywinkel.nl. Hierbij krijgt u duidelijke stap-voor-stap uitleg over hoe u de coating aanbrengt, en bovendien vindt u in dit zeer complete pakket alles wat u nodig hebt voor het verwerken en aanbrengen van de coating.

Wilt u zeker weten dat u de coating kiest die past bij uw situatie, uw smaak en uw wensen? Neem dan voordat u de coating bestelt contact op met de specialisten van Epoxywinkel.nl. Zij helpen u graag bij het kiezen van de juiste coating en kunnen u ook van dienst zijn met een gedegen kleuradvies. Wilt u tijdens het aanbrengen van de coating op uw vloer gebruik maken van hun deskundigheid? Ook dan kunt u te allen tijde ons bereiken via de mail: info@epoxywinkel.nl of telefonisch: 020 - 845 26 60.