Vloerverf voor de belijning van een gymzaal

Aan de belijning van een gymzaal worden hele specifieke eisen gesteld. Niet alleen omdat de belasting van de vloer in een gymzaal heel anders is dan die van de meeste andere vloeren, maar ook omdat in een gymzaal verschillende sporten kunnen worden beoefend, die allemaal met hun eigen belijning werken. En die belijning moet ook nog eens aan de regelgeving van officiële sportbonden en instanties voldoen.

Belijning gymzaal kleuren

Een zaalvoetbalveld ziet er anders uit dan een basketbalveld, en een korfbalveld is weer anders dan een badmintonveld. De belijning in een gymzaal wordt daarom in verschillende kleuren aangebracht, die goed met elkaar moeten contrasteren. Zo blijft het onderscheid tussen de verschilende velden duidelijk. De vloerverven van Epoxywinkel zijn in vrijwel elke denkbare kleur verkrijgbaar.

Belijning gymzaal zelf aanbrengen

Doordat onze vloerverven bovendien gemaakt zijn om zware belasting te kunnen weerstaan en doordat ze op nagenoeg elke ondergrond aangebracht kunnen worden, kunnen deze vloerverven ook uitnstekend dienst doen om de belijning in een gymzaal mee aan te brengen. Onze 2-componenten vloerverven zijn relatief eenvoudig zelf aan te brengen met een roller of kwast, waardoor u kunt besparen op de kosten die het inhuren van een professioneel bedrijf met zich meebrengt.

Belijning gymzaal meer informatie

Wilt u meer informatie en advies over het aanbrengen van belijning in uw gymzaal, dan kunt u contact opnemen met het team van Epoxywinkel. Onze medewerkers helpen u graag bij de keuze van de juiste belijningsverf. U kunt hen telefonisch of via de mail bereiken.