Badkamerverf

Badkamerverf is speciaal ontwikkeld om in vochtige ruimtes als de badkamer aan te brengen. Het kopen van badkamerverf is een goedkope manier om de badkamer een metamorfose te geven. U kunt de keuze maken voor een speciale kleur om een totaal andere sfeer te creëren. Uiteraard kunt u naar wens niet alleen de badkamervloer een andere kleur geven, maar ook de muren aanpakken. Op die manier ontstaat er een compleet andere badkamer. Als u de klus zelf gaat klaren, kunt u met meerdere aspecten rekening houden.

Ondergrond voor badkamerverf voorbereiden

Het is voor het aanbrengen van badkamerverf belangrijk om de ondergrond voor te bereiden. Dat kan door de vloer goed schoon te maken en deze met een primer te behandelen. Het gebruik van een primer wordt aangeraden, want hierdoor wordt er een goede basis voor de hechting van de badkamerverf geboden. Bovendien kan er op deze wijze een egaal gekleurd oppervlak verkregen worden. Uiteraard dient u na het aanbrengen van de primer met de droogtijd rekening te houden voordat u verder aan de slag kunt gaan.

Badkamerverf voor tegelvloer

Als er sprake is van een tegelvloer in de badkamer en u bent daar op uitgekeken, dan kan badkamerverf uitkomst bieden. Het is echter de vraag of dit de beste oplossing is als u een lange tijd van uw nieuw uitziende badkamervloer wenst te genieten. Epoxywinkel.nl biedt daarvoor aantrekkelijke alternatieven. Voor alle verfproducten geldt namelijk dat wij een betere oplossing voorhanden hebben met een ruime keuze uit producten voor gietvloeren en vloercoating.

Het systeem

Het vloercoating systeem voor de badkamer bestaat uit:

 Ons andere systeem zou u ook kunnen gebruiken. Het Gietvloer systeem, deze is in te zien via bereken uw prijs.