Advies op de zaak

Heeft u een pand in de omgeving van Amsterdam en bent u van plan om zelf, met eigen personeel of door u zelf ingehuurde schilder op uw (bedrijfs) vloer een epoxyvloer te leggen? Dan bent u bij Epoxywinkel.nl aan het juiste adres. Wij leveren zeer goede epoxyvloeren met een korting die ook voor ondernemers zeer voordelig is. Bovendien is de bezorging gratis!


De voordelen van epoxyvloer advies bij u op de zaak?

Door gebruik te maken van onze nieuwe dienst “de vloerenlegger adviseert!” slaat u 2 vliegen in 1 klap:

  1. Een professionele vloerenlegger met 18 jaar ervaring komt bij u langs en adviseert u en/of uw personeel. Wij bieden direct een oplossing voor het leggen van (bedrijfs) vloeren.
  2. Epoxywinkel.nl levert topkwaliteit epoxy voor een zeer goede prijs (goedkoper dan de ondernemersprijs bij applicateurs). Wij houden nauwlettend de acties van onze leveranciers in de gaten om u de maximale korting te kunnen bieden. Binnen 5 - 7 werkdagen kunnen we de epoxy al bij u afleveren.


Voor wie is epoxyvloer advies op de zaak geschikt?

Deze service is ideaal voor bijvoorbeeld (bouw)bedrijven, kantoren, scholen met eigen onderhoud, VVE en grotere (nieuwbouw) woningen in de omgeving van Amsterdam.

Wat kost het advies voor de epoxyvloer?

Dat ligt aan de afname, wij rekenen € 35,00 per half uur voor professioneel advies voor een vloerconsult. (maximaal 2 uur, alleen in Noord Holland).

  1. Bestelt u voor minimaal € 1.500,00 excl. btw dan ontvangt u 25% korting op de advieskosten
  2. Bestelt u voor minimaal € 2.000,00 excl. btw dan vervallen de advieskosten
  3. Bestelt u voor minimaal € 2.500,00 excl. btw dan vervallen de advieskosten en ontvangt u 5% extra korting op uw factuur.

Meer weten?

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in.