Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

Volgende pagina >>

 
 

Vloerverf algemeen advies

De artikelen die u hier vindt gaan in op vragen als welke vloerverf u het beste kunt gebruiken, wat de prijs van vloerverf is en welke veiligheidsmaatregelen u het beste kunt nemen als u vloerverf wilt aanbrengen op uw vloer.

 

Betonverf

In de artikelen die onze experts hebben samengesteld over betonverf, vindt u alle informatie over betonverf en de toepassingen van betonverf die u nodig hebt om zelf betonverf aan te brengen.

 

Vloeren en vloerverf

Vloerverf kunt u gebruiken om een laagje vloercoating over uw vloer heen aan te brengen. Dit is handig als u de vloer wilt beschermen tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Hier leest u alles over verschillende soorten vloeren en vloerverf.

 

Verftips betonvloeren

Betonvloeren vormen een goede ondergrond voor vloerverf. Onze specialisten schreven voor u een aantal artikelen met tips en advies over het verven van betonvloeren.

 

Vloeren verven

Vloeren verven pakt u op een andere manier aan dan het verven van een muur, kozijn of deur. Maar dat betekent niet dat vloeren verven ingewikkeld is. Onze experts delen hun kennis en advies graag met u.

 

Garagevloeren verven

Garagevloeren zijn een geval apart. Niet elke vloerverf is geschikt voor toepassing op garagevloeren. Maar met de juiste voorbereiding zijn zelfs garagevloeren relatief eenvoudig door u zelf te verven. Hier leest u er alles over.

 

Garagecoating aanbrengen

Een garagecoating aanbrengen is niet moeilijk, maar er zijn wel dingen waar u op moet letten. De experts van Epoxywinkel.nl vertellen u er alles over in de artikelen over het aanbrengen van en garagecoating.

 

Belijningsverf

Belijningsverf aanbrengen is een klus die u relatief eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Alles wat u nodig hebt is een vaste hand - en natuurlijk de juiste voorbereiding en producten. Hier leest u alles wat u moet weten voordat u begint.

 

Vloerverfproducten

Er zijn veel vloerverfproducten op de markt waar u uit kunt kiezen. Maar welk vloerverfproduct kunt u nu het beste gebruiken voor uw ondergrond? Onze vloerverfspecialisten vertellen het u graag.

 

Welke vloerverf gebruiken?

Een betonvloer verft u met andere vloerverf dan een bestaande tegelvloer. En een buitenvloer heeft meer bescherming nodig dan een binnenvloer. Welke vloerverfproducten u kunt gebruiken voor deze en andere vloeren leest u hier.

 

Vloeren en verf, hoe maak je de juiste keuze?

Er zijn veel verschillende soorten en merken vloerverf. Het kan lastig zijn uit dit enorme aanbod een keuze te maken. Tenzij u weet waar u op moet letten. Epoxywinkel.nl vertelt het u graag.

 

Vloerverwarming en vloercoating

Vloerverwarming en vloercoating kunnen een heel aangename en comfortabele combinatie vormen. Maar niet elke vloercoating is geschikt voor combinatie met vloerverwarming.

 

Linoleum vloeren verven

Linoleum vloeren zijn sterk en gaan jaren mee. Wilt u een linoleum vloer een opfrisbeurt geven, denk dan eens aan vloerverf. In een dag ziet uw linoleum vloer er weer uit als nieuw!

 

Beschermende kleding

De vloer verven is niet gevaarlijk, maar beschermende kleding is een must. Waarom, en welke beschermende kleding u dient te dragen als u de vloer gaat verven, leest u hier.

 

Vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer is een vloer die geen vloeistoffen doorlaat. De ondergrond zal dus nooit vochtig worden en lelijke vochtplekken behoren tot het verleden. Is een vloeistofdichte vloer iets voor u? Lees het hier!

 

Goedkope dekkende vloerverf

Goedkope dekkende vloerverf, kan dat? Of is goedkoop in dit geval toch duurkoop? Hoe wordt de prijs van vloerverf eigenlijk bepaald? Het antwoord op deze vragen vindt u hier.

 

De houdbaarheid van betonverf

Betonverf blijft jaren goed. U hoeft uw pas geopende blik betonverf dus niet driect weg te gooien als u een klein beetje heeft gebruikt. Maar de houdbaarheid van betonverf is niet oneindig.

 

Betonverf aanbrengen

Betonverf aanbrengen is relatief eenvoudig, zeker als u de juiste producten gebruikt en de ondergrond optimaal voorbereidt. Gaat u betonverf aanbrengen, lees dan eerst deze adviezen van de betonverfspecialist.

 

Zwarte vloer met betonverf

Een zwarte vloer kan heel mooi zijn, maar dan moet hij er wel helemaal strak en glad uitzien. Uw vloer zwart verven doet u eenvoudig zelf met betonverf en de juiste voorbereiding.

 

Prijs betonverf

Bij het kiezen van betonverf speelt de prijs altijd een rol, hoewel die volgens ons niet leidend zou moeten zijn. Prijsverschillen kunnen de keuze lastig maken. Waar moet u op letten bij het bepalen van de juiste prijs?

 

Tegels verven met betonverf

Tegels verven? Kies dan voor betonverf. De tegels verven met betonverf is een eenvoudige en budgetvriendelijke manier om uw wand- of vloertegels binnen en buiten een frisse, nieuwe uitstraling te geven en ze te beschermen.

 

Een witte vloer met betonverf

Een witte vloer laat een ruimte groter en lichter lijken en geeft een hygiënische, schone uitstraling. Een strakke witte vloer creëert u eenvoudig met betonverf.

 

Betonverf kopen

Gaat u betonverf kopen, dan maakt u de keuze makkelijker door u van tevoren in te lezen in de dingen waarop u moet letten. Epoxywinkel.nl vertelt u precies welke dingen dat zijn.

 

Betonverf verwijderen

Gaat u uw vloer verven, dan dient u eerst oude lagen betonverf te verwijderen. Dat kan een hele klus zijn, die u op maar liefst drie verschillende manieren kunt aanpakken. Welke methode voor het verwijderen van betonverf kiest u?

 

Betonverf kleuren

Betonverf is een veelzijdig product, dat verkrijgbaar is in een breed scala aan kleuren. Daardoor kunt u vloeren of wanden met betonverf precies die uitstraling geven die u wilt.

 

Voorbereiding ruwe vloeren

Vloerverf, voercoating of betonverf aanbrengen op ruwe vloeren levert gegarandeerd problemen op als u de vloer niet goed voorbereidt. De optimale voorbereiding voor ruwe vloeren staat beschreven in dit artikel.

 

Cementsluier verwijderen

Cementsluier kan flinke problemen opleveren bij het aanbrengen van verf of coating op uw bestaande of nieuwe vloer. De cementsluier verwijderen voorafgaand aan het verven of coaten is dus aan te raden. Zo pakt u het aan!

 

Betonvloer ontvetten

Vet vormt een barrière tussen uw schilderwerk en de ondergrond, waardoor verf of coating niet goed zal hechten. U dient uw betonvloer dus te ontvetten voordat u gaat schilderen. Epoxywinkel geeft advies over de beste aanpak.

 

Betonvloer reparatie

Bij een beschadigde betonvloer is betonvloer reparatie nodig voordat de vloer geverfd of gecoat kan worden. Volg voor een optimaal resultaat de tips en adviezen van de experts van Epoxywinkel.

 

Betonnen vloer verven

Een betonnen vloer verven is een relatief eenvoudige manier om de vloer er als nieuw uit te laten zien, terwijl u hem tegelijkertijd beter beschermt tegen slijtage, beschadiging en invloeden van buitenaf. Praktische informatie over het verven van uw betonnen vloer leest u hier.

 

Vetvlekken betonvloer

Vet en smeer gaan niet goed samen met vloerverf en vloercoating. Vetvlekken uit de betonvloer verwijderen voordat u gaat verven of coaten is daarom aan te raden. Maar de ene vetvlek is de andere niet, daarom leest u hier hoe u diverse typen vetvlekken kunt verwijderen.

 

Nieuwe betonvloer verven

Een nieuwe betonvloer vormt vaak een uitstekende ondergrond voor vloercoating, vloerverf of betonverf, mits de vloer op de juiste wijze is gestort en voorbereid. Door dit te controleren en waar nodig te corrigeren, voorkomt u veel problemen.

 

Vochtgehalte betonvloer

Voor een optimaal eindresultaat kunt u vloerverf of vloercoating beter alleen aanbrengen op een betonvloer met precies het juiste vochtgehalte. Is de vloer te nat of te droog, dan heeft dat namelijk gevolgen voor de hechting van de verf of coating. Maar hoe bepaalt u dat vochtgehalte?

 

Betonvloer ondergrond

U kunt een betonvloer alleen als ondergrond gebruiken als hij mooi vlak en glad is. Is uw betonvloer dat niet? Geen nood, u kunt relatief eenvoudig zorgen dat uw betonvloer als ondergrond te gebruiken is door de juiste voorbereidingen te treffen.

 

Designvloer

Droomt u al jaren van uw eigen designvloer in woning, showroom, winkel of bedrijfspand? Met vloerverf of een vloercoating kunt u die designvloer zelf creëren.

 

Magazijnvloer verven

Uw magazijnvloer verven biedt veel voordelen, ook als niemand anders dan u en uw medewerkers de magazijnvloer te zien krijgt. Meer weten over die voordelen en het verven van uw magazijnvloer? Lees dan dit artikel.

 

Showroomvloer verven

Een vuile, lelijke showroomvloer doet afbreuk aan uw showroom en de producten die er staan uitgestald, Vloercoating of vloerverf maakt uw showroom weer als nieuw en zorgt ervoor dat hij eenvoudig te onderhouden is. Uw bezoekers zullen weer met plezier in uw showroom rondlopen!

 
 
 

Keukenvloer verven

Een hygiënische, gemakkelijk schoon te houden en vloeistofdichte keukenvloer creëert u eenvoudig zelf door de keukenvloer te verven. En de oude tegels of plavuizen kunt u gewoon laten zitten!

 

Kantinevloer verven

Eten in een kantine waarvan de vloer er vies en onhygiënisch uitziet, heeft een negatieve invloed op de eetlust en de stemming. Door uw kantinevloer te verven, voorkomt u dit.

 

Badkamervloer verven

Uw badkamervloer verven biedt vele voordelen. Welke voordelen? Dat leest u in dit artikel. Ook krijgt u tips over de juiste producten om uw badkamervloer te verven.

 

Garagevloer betonrot

Een garagevloer met betonrot is een heel slechte ondergrond voor vloerverf en vloercoating. Heeft uw garagevloer betonrot? Lees hier hoe u betonrot herkent en aanpakt.

 

Coating garagevloer

Welke coating kiest u voor de garagevloer? De ene garagevloer is de andere niet, en de ene coating is minder geschikt dan de andere. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

 
 

Garagevloer

Uw garagevloer verven is een goede oplossing als u de vloer duurzaam wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf, slijtage en beschadigingen. Bij Epoxywinkel koopt u niet alleen de juiste producten, maar krijgt u ook advies over het verven van uw garagevloer.

 

2 componenten garagecoating

Wat is een 2 componentengaragecoating, wat zijn de voordelen en hoe brengt u een 2 componenten garagecoating aan? Het antwoord op deze vragen vindt u hier.

 

Garagevloer verven

Een garagevloer verven is geen moeilijke klus, maar vereist wel de juiste producten en de voorbereidingen om een optimaal eindresultaat te kunnen bereiken.

 

Goedkope dekkende garagevloer coating

Bent u op zoek naar een goedkope dekkende garagevloer coating, dan moet u rekening houden met diverse factoren. Ook bij garagevloer coatings geldt namelijk maar al te vaak: goedkoop is duurkoop.

 

Betonnen garagevloer ontvetten

Uw garagevloer ontvetten voordat u een caoting aanbrengt is essentieel voor de hechting van de garagecoating. Tips over de aanpak van vet op uw garagevloer leest u in dit artikel.

 

Vetvlekken garagevloer

Vetvlekken in de garagevloer kunt u op verschillende manieren verwijderen. Epoxywinkel.nl vertelt u alles over het verwijderen van verse vetvlekken, oudere vetvlekken, hardnekkige vetvlekken en extreme vetvlekken uit uw garagevloer.

 

Garagevloer coating

Een garagevloer coating kiezen kan een lastige opgave zijn. Epoxywinkel.nl maakt u wegwijs in het overweldigende aanbod in soorten, merken en typen garagevloer coatings.

 

Garagevloer coating antislip

Staat in uw garage de veiligheid voorop, kies dan voor een garagevloer caoting die antislip is afgewerkt. Ook die kunt u eenvoudig zelf aanbrengen. Epoxywinkel.nl vertelt u waar u op moet letten en hoe u de antislip coating aanbrengt.

 

Zelf garagevloer coaten

Zelf de garagevloer coaten? Onze experts vertellen u alles over de voorbereiding van de ondergrond en het kiezen en juist aanbrengen van de garagevloer coating.

 

Garagevloer egaliseren

De garagevloer egaliseren is essentieel voor een mooi en strak eindresultaat als u aan de slag wilt met vloerverf of een coating. Bovendien zorgt egaliseren voor meer onderhoudsgemak.

 

Cementsluier garagevloer

Lees hoe u cementsluier op uw garagevloer kunt herkennen en verwijderen. Het verwijderen van de cementsluier voordat u gaat verven, is namelijk essentieel voor een optimaal eindresultaat.

 

Voordelen garagevloer coating

Er zijn veel voordelen van een garagevloer coating te bedenken, zowel praktische voordelen als voordelen die alleen in uw situatie gelden. U leest er hier alles over!

 

Garagevloer coaten

Wat komt er allemaal kijken bij het coaten van een garagevloer? Epoxywinkel.nl vertelt u alles over de juiste voorbereiding en het op de juiste wijze aanbrengen van een garagevloer coating. Omdat wij u graag helpen het mooiste resultaat te bereiken.

 

Garage coating kleuren

Er zijn veel verschillende garage coating kleuren. Waarom eigenlijk? En welke kleur kunt u nu het beste kiezen voor in uw garage? Op deze vragen krijgt u antwoord in dit artikel.

 

Epoxy garagevloer coating

Een epoxy garagevloer coating biedt een ijzersterke beschermingslaag voor uw garagevloer. Niet voor niets wordt de epoxy vloer coating ook gebruikt in industriehallen! Maar wat maakt een epoxy garagevloer coating nu zo sterk? En hoe brengt u hem optimaal aan?

 

Betonverf garagevloer coating

Betonverf is heel goed te gebruiken als garagevloer coating, maar er zijn een paar dingen waarmee u rekening dient te houden voordat u betonverf voor uw garagevloer koopt. Welke dat zijn, leest u hier.

 

Slijtvaste garage coating

Uw garagevloer beschermen tegen slijtage kunt u het beste doen met een speciaal daarvoor bestemde slijtvaste garage coating. Deze kunt u eenvoudig zelf aanbrengen!

 

Ondergrond garagecoating

Uw garagecoating mooi aanbrengen lukt alleen als de ondergrond in goede staat verkeert en op de juiste manier is voorbereid. Hier leest u alles over ondergrond en garagecoating.

 

Vloeistofdichte vloer garage

Een vloeistofdichte vloer in uw garage aanbrengen beschermt de garagevloer tegen vocht en de daaruit voortvloeiende problemen en veiligheidsrisico's.

 

Een patroon maken met garagecoating

Garagecoatings zijn verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren. Door verschillende kleuren met elkaar te combineren en met sjablonen te werken, kunt u daarom in een handomdraai een mooi patroon maken met garagecoating. En niet alleen op uw garagevloer!

 

Een garagecoating in uw autowerkplaats

Als u op zoek bent naar een betaalbare oplossing om de vloer van uw autowerkplaats duurzaam te beschermen tegen olie, vet, chemicaliën, zuren, weekmakers en andere belastende stoffen die de vloer kunnen beschadigen kunt u ervoor kiezen een garagecoating in uw autowerkplaats aan te brengen. Dit kunt u relatief eenvoudig zelf doen.

 

Coating voor vloeren in parkeergarages

Een parkeergarage moet bezoekers het gevoel geven dat ze hun auto er met een gerust hart achter kunnen laten en dat ze er zelf, ook als het rustig is, veilig van en naar hun auto kunnen lopen. Welke vloeren er in parkeergarages liggen, speelt daarbij een belangrijke rol.

 

Hoe lang kun je garagecoating eigenlijk bewaren?

In de meeste gevallen wordt een garagecoating vrij snel na aankoop gebruikt. Maar er zijn situaties te bedenken waarin het handig is om de garagecoating te bewaren voor later gebruik. Gelukkig kan dat, in elk geval voor een tijdje. Want net als alle andere verfproducten heeft ook garagecoating een uiterste houdbaarheidsdatum.

 

 Zo kunt u eenvoudig uw garagecoating mengen

Een garagecoating mengen voor gebruik is niet moeilijk, maar vereist wel een nauwkeurige aanpak. Te lang of te kort mengen, of op de verkeerde manier mengen, kan namelijk een negatieve invloed hebben op de hechting of het uiterlijk van de garagecoating. Zo kunt u in vijf stappen uw garagecoating op de juiste manier mengen.

 

 Rollers en kwasten voor garagecoatings

Veel mensen denken dat een garagecoating aanbrengen net zoiets is als stucwerk aanbrengen, en dat ze daarvoor spatels, rijlatten of een spackmes nodig hebben. Gelukkig is het allemaal niet zo ingewikkeld, aangezien garagecoating een verfproduct is, zijn rollers en kwasten voldoende bij het aanbrengen van garagecoatings.

 

 Wat is de droogtijd van garagecoating?

 Gaat u een garagecoating aanbrengen, dan is het voor een mooi en sterk eindresultaat belangrijk dat u de juiste droogtijd aanhoudt voor elke laag garagecoating. De droogtijd van de garagecoating staat op het blik of in de meegeleverde gebruiksaanwijzing vermeld en is gebaseerd op twee factoren: de temperatuur en de laagdikte.

 

 Hechtlaag/primer als basis voor garagecoating

Het lijkt dubbel werk om de vloer eerst voor te behandelen met een primer of hechtlaag, zeker als de vloer niet oneffen is en er geen beschadigingen in zitten. Toch kan het ook in dat soort gevallen een goed idee zijn om toch een primer of hechtlaag aan te brengen voordat u de garagecoating gaat aanbrengen.

 

 Is het mogelijk om over bestaande verflagen garagecoating aan te brengen?

Over bestaande verflagen kunt u in veel gevallen ook garagecoating aanbrengen. Daarvoor is echter wel wat extra voorbereiding nodig.

 

 Waarom een witte garagecoating?

Mensen ervaren een witte vloer als hygiënisch, rustig en fris, en daardoor draagt hij bij aan een aangename sfeer. Ook in een garage! Daarom is een witte garagecoating zeker geen gek idee. Maar er zijn nog andere redenen, en die leest u hier.

 

 Zo kunt u garagecoating verwijderen

Soms kunt u een nieuwe garagecoating aanbrengen over een bestaande coatinglaag heen, maar in de meeste gevallen is het beter om de oude garagecoating te verwijderen. Dat kunt u op drie manieren aanpakken.

 

Welke garagecoating in mijn parkeerkelder?

Een parkeergaragevloer moet bestand zijn tegen zeer intensief gebruik. Er rijden tenslotte dagelijks tientallen tot honderden auto’s in en uit en de olie, vet en uitlaatgassen die deze met zich meebrengen vormen een aanslag op de vloer. Een goede garagecoating is in een parkeerkelder dus zeker geen overbodige luxe.

 

Een garagecoating op uw parkeerdak

Net als in een parkeergarage heeft de vloer op een parkeerdak veel te lijden van de vele auto’s die er dagelijks overheen rijden. Maar op een parkeerdak speelt nog een extra factor mee: het weer. De garagecoating op het parkeerdak moet dus ook tegen regen, sneeuw, ijs en zon kunnen en hitte- en koubestendig zijn.

 

Een garagecoating op uw showroomvloer!?

De showroomvloer moet de producten in de ruimte optimaal tot hun recht doen komen en mag dus niet afleiden. Maar hij moet bezoekers ook een gevoel van welkom geven. Bovendien moet hij eenvoudig schoon te maken zijn. Deze eisen maken dat een garagecoating op uw showroomvloer de ideale oplossing is.

 

Met een garagecoating uw bedrijfsvloer opknappen

Is uw bedrijfsvloer toe aan een opknapbeurt en wilt u niet te veel geld uitgeven? Denk dan eens aan het aanbrengen van een garagecoating op uw bedrijfsvloer. Dit is een betaalbare oplossing, die er nog mooi en modern uitziet ook.

Volgende pagina >>