30m2 PU Gietvloer Betonlook

PU Betonlook gietvloerpakket voor 30m² ** Tweede kans gietvloer Comfortabel & geschikt voor vloerverwarming Kleur RAL1014 en RAL1020 ** De hoeveelheden zijn gebaseerd op een gemiddeld verbruik en zijn afhankelijk van de ondergrond.

Op voorraad

Verwachte levertijd 1-3 werkdag(en)
Omschrijving
check PU Betonlook gietvloerpakket voor 30m² **
check Tweede kans gietvloer
check Comfortabel & geschikt voor vloerverwarming
check Kleur RAL1014 en RAL1020

** De hoeveelheden zijn gebaseerd op een gemiddeld verbruik en zijn afhankelijk van de ondergrond.

Artikel nr. EPW_SALEGIETVLOER

Omschrijving / 30m2 PU Gietvloer Betonlook

Wil je zelf een PU Gietvloer Betonlook leggen? Dankzij dit pakket haal je de nodige materialen in huis. Meet de oppervlakte van je ruimte en bestel gemakkelijk het passende aantal pakketten. Inhoud pakket:

Dit pakket bevat voldoende materiaal voor 30m2.

Het pakket bevat de volgende materialen:

** De hoeveelheden zijn gebaseerd op een gemiddeld verbruik en zijn afhankelijk van de ondergrond.

Je ontvangt twee kleuren om je betonlook te creëren. De helft van je vloer bestaat uit kleur 1, de andere helft uit kleur 2. In totaal is dit 2,5 kg/m2 aan gietvloer. Dit is omdat je een gietvloer met betonlook creëert door twee verschillende tinten door elkaar heen aan te brengen.

Bijvoorbeeld: meng de compontenten van kleur 1 met elkaar. Meng vervolgens ook de componenten van kleur 2 met elkaar. Deze twee kleuren giet je vervolgens bij elkaar in een nieuwe emmer. Roer hier tweemaal met een roerstaaf doorheen en aanbrengen maar! Bij het aanbrengen van de vloer vlinder je de kleur over de vloer. Hierdoor bepaal je zelf hoe klein of groot het patroon wordt van de betonlook. 

Handige handleiding

Download de Handleiding PU Gietvloer leggen voor het aanbrengen van een vloercoating. Zo kun je zelf stap voor stap aan de slag met het aanleggen van de vloercoating. De handleiding ontvang je ook per email na jouw bestelling. Meer tips en inspiratie? Ga naar onze YouTube-pagina voor al onze handige instructievideo’s.

Geen gereedschap voor handen?

Stel hier snel je gereedschapspakketten samen voor alle type vloeren. LET OP: Voor een Betonlook effect kan je nooit een rakel of tandpaan gebruiken omdat je hiermee strepen in het effect trekt. Gebruik dus altijd een vlakspaan en strijk consistent halve manen.

Ondergrond

Voor een strak en kwalitatief eindresultaat is een strakke ondervloer een absolute vereiste. Gebruik voor reparaties aan de ondervloer Epoxy reparatiemortel en/of Epoxy plamuur. Indien u de vloer wilt uitvlakken kan dit met Epoxy Schraplaag HQ. Indien u de vloer wilt egaliseren kan dit met Egalisatie.

Meer informatie

Artikel nr.EPW_SALEGIETVLOER
MerkFlow Resin
ToepassingWoningen, Winkelruimtes, Kantoren, Showrooms
EigenschappenHoge mate UV-stabiel, Vloerverwarming, Taai elastisch, Stoot- en slijtvast, Badkamer geschikt, Vloeistofdicht, Goed te reinigen, Naadloos
UitstralingMat
Bezig met laden...